ADO Den Haag-speler Elson Hooi scoort weer voor Curaçao

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op ADO Den Haag-speler Elson Hooi scoort weer voor Curaçao 265

Wederom was Elson Hooi (foto) belangrijk voor het nationale team van Curaçao. Hij hielp zijn ploeg in een oefeninterland aan de zege op Qatar: 1-2. Hooi scoorde de tweede en dus winnende treffer. Wilfried Kanon is met Ivoorkust nog niet zeker van een ticket voor het WK.

Curaçao ging voor de oefeninterland op bezoek in Qatar en kwam na een half uur spelen op achterstand. Nog voor rust maakte de bij het Engelse Reading spelende Leandro Bacuna de gelijkmaker. Diep in de tweede helft was Hooi in zijn elfde interland verantwoordelijk voor de 1-2. Hooi herhaalde in Qatar wat hij eerder deze zomer al deed in de finale van de Caribean Cup, waarin hij tweemaal het net vond tegen Jamaica.


Wilfried Kanon

Een andere ADO Den Haag-speler, Wilfried Kanon, was op de vrijdag voorafgaand aan het competitieloze weekend, actief voor zijn land Ivoorkust. Zijn ploeg had tegen Mali een ticket voor het WK al bijna veilig kunnen stellen, maar kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Ivoorkust moet nu de eerste plek overlaten aan Marokko, dat zaterdag Gabon met 3-0 terugwees. Beslissend wordt nu de wedstrijd in Ivoorkust tegen datzelfde Marokko. Op 6 november moet Wilfried Kanon dus met zijn land het thuisduel winnen om te kunnen afreizen naar het WK.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top