ADO Den HaaG-Storks winnen eerste duel overtuigend

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op ADO Den HaaG-Storks winnen eerste duel overtuigend 125

Op woensdag 29 november vond er eerst een fanatieke training plaats met het team, waarbij ook hoofdtrainer Fons Groenendijk zich liet zien. De training stond onder leiding van Edwin de Graaf.

Op die trainingsdag werden ook de ‘spelerscontracten’ getekend. Het was een geweldige gebeurtenis voor de geselecteerde spelers. Op zaterdag was de grote dag van de eerste wedstrijd. De tegenstander was Kids United, het G-team van FC Groningen. Na de ontvangst in De Ooievaar werd er omgekleed in de ADO Den Haag-kleedkamer, waar alle shirts, broeken, sokken en trainingspakken netjes klaar lagen.

Er volgde een spannende en sportieve wedstrijd, die uiteindelijk werd beslist in het voordeel van de ADO Den HaaG-Storks. Door de aanmoediging van de meegereisde ouders en verzorgers, liepen de spelers nog meer extra meters! Uiteindelijk wisten de ADO Den HaaG-Storks vier keer te scoren met als doelpuntenmakers Max, Redouan, Yoran en Aroun. Na afloop werd er snel een hapje gegeten in het ADO-museum, want om half zeven stond de wedstrijd van ADO Den Haag tegen FC Groningen al op het programma. Haaglanden Voetbal-fotograaf Aad van der Knaap was al present op de trainingsdag en maakte er een fotoreportage.

© Haaglanden Voetbal

 

Zoeken

Back to Top