ADVERTORIAL: AKEB, klein Administratie – Belastingadvieskantoor met grote uitstraling

Advertorials, Nieuws, Voetbalnieuws 1 reactie op ADVERTORIAL: AKEB, klein Administratie – Belastingadvieskantoor met grote uitstraling 182

Maatschap “Administratie Kantoor Eeg Bollebakker” (AKEB) is een klein Administratie – Belastingadvieskantoor met grote uitstraling, opgericht 1 oktober 1988 en wij leveren al bijna 30 jaar kwaliteit en service.

Indien nodig huren wij specialistische ondersteuning in, via gereduceerde tarieven en alleen wanneer dit nodig is. Al het voorwerk geschiedt tegen onze lagere tarieven.

Ook werken wij met maandelijkse vaste prijzen, zodat niet elk telefoontje aan u door ons wordt doorbelast en u ook niet jaarlijks grote rekeningen krijgt, maar elke maand weet waar u aan toe bent.

U kunt ons altijd raadplegen, zonder dat u hiervoor extra moet betalen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zeven dagen in de week.

Vanwege het kleine karakter van ons kantoor, wordt iedere klant bij ons op kantoor persoonlijk verwelkomd en onder het genot van een kop koffie spreken we dan de zaken door. Ook hiervoor wordt u niet door ons belast, vanwege de vaste maandtarieven.

Kwaliteit en Service staan bij ons hoog in het vaandel. Ook is iedere klant bij ons belangrijk, groot of klein.

Sluit deze visie aan bij uw wensen, neem dan geheel vrijblijvend, zonder enige kosten, contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak, om te bekijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Behoort u tot het MKB, dan zijn wij voor u de aangewezen partner. Onze doelstelling is dan ook niet uit te groeien naar een groot kantoor, maar bewust klein te blijven om zodoende de service en kwaliteit, alsmede de persoonlijke aandacht voor u als relatie te kunnen waarborgen.

Eeg Bollebakker
Annemarie Bollebakker-Brosky

x

Zoeken

Back to Top