ADVERTORIAL: Online Fanshop sponsort alle verenigingen een gratis fanshop

Advertorials, Geen categorie, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op ADVERTORIAL: Online Fanshop sponsort alle verenigingen een gratis fanshop 218

Een eigen fanshop starten en bijhouden voor uw vereniging een onmogelijke opgave? Met Online Fanshop hoeft dit niet meer! Online Fanshop sponsort alle verenigingen in Nederland een eigen unieke fanshop met hierin artikelen geheel in stijl van uw vereniging.

Door het unieke aanbod van Online Fanshop hebben wij voor elk lid van uw vereniging in elke prijsklasse leuke artikelen om aan te schaffen. Sleutelhangers, onderzetters, slippers en zelfs biertafels zijn allemaal te verkrijgen in de Online Fanshop.

Het concept van Online Fanshop is simpel. Elke vereniging kan GRATIS een fanshop aanvragen via OnlineFanshop.nl, hierna zullen wij voor uw vereniging direct aan de slag gaan om de fanshop in te richten naar wens.

De fanshop voor uw vereniging wordt op een unieke domeinnaam “vereniging.onlinefanshop.nl” door ons geregistreerd en bijgehouden. U hoeft werkelijk als vereniging zelf niets te doen om de shop up-to-date te houden of orders te verwerken. Het team van Online Fanshop zorgt ervoor dat alles op uw fanshop blijft draaien en orders snel worden uitgeleverd bij uw klanten.

Tevens wordt er voor de vereniging per order 15% gereserveerd en maandelijks uitbetaald aan de vereniging. Het enige dat u namens de vereniging nog hoeft te doen is uw leden en fans te stimuleren hun verenigingsartikelen aan te schaffen via uw eigen Online Fanshop.
Via uw persoonlijke verenigingslogin kunt u exact bijhouden wat er is verkocht en welke bedrag er voor uw vereniging gereserveerd staat, makkelijker kan het niet!

Vele clubs gingen u inmiddels voor en genieten van een uniek aanbod van merchandise met hun eigen verenigingslogo. Ook gratis uw eigen Online Fanshop aanvragen? Klik dan op deze link: Gratis Fanshop aanvragen.

Zoeken

Back to Top