ADVERTORIAL: Quick houdt op eigen complex ‘voetbaldagen 2016’

Advertorials, Nieuws Geen reacties op ADVERTORIAL: Quick houdt op eigen complex ‘voetbaldagen 2016’ 367

Quick houdt op Nieuw Hanenburg medio augustus ‘het leukste voetbalkamp van nederland’ zoals het zelf aangeeft onder het motto “beter leren bewegen om beter te kunnen voetballen”. De Quick voetbaldagen kennen een uniek programma waarin voetbal en fun centraal staan.

Trainen volgens het unieke “The Total Athlete” programma van Quick op de volgende thema’s: Snelheid in verschillende richtingen – Kracht, waaronder duelkracht – Reactievermogen – Balans – Mentale vaardigheden.

,,En natuurlijk krijg jij ook de beste techniektraining en heel veel wedstrijd- en toernooivormen aangeboden. Het kamp kent naast het beweging en voetbalgedeelte ook speciale fun onderdelen. We laten de bal dan even voor wat het is en doen dan andere spellen!”, aldus de organisatie. Bovendien kun je nog veel meer leuke dingen verwachten zoals: Enthousiaste, goede en gediplomeerde trainers, een uniek T-shirt, een uitstekend verzorgde lunch, voldoende drinken en versnaperingen tussendoor en natuurlijk een certificaat.

Voor wie?
De Quick voetbaldagen zijn voor iedereen van 5 t/m 13 jaar. Jongens, meisjes, voetballers en niet-voetballers, Quick’ers en leden van andere sportverenigingen; iedereen is welkom! De groepen worden ingedeeld op basis van vriendschapsverzoeken, leeftijd en niveau.

Wanneer?
15 tot en met 19 augustus (kosten 185 €)
Alle dagen op het voetbalkamp zijn van 9.00 uur tot 16.00 uur.
Inschrijven voor twee voetbalkampen is 10% korting op het kamp in de meivakantie!

Waar?
Op ‘Nieuw Hanenburg’, het complex van voetbalvereniging HV&CV Quick

Inschrijven
Via www.quick.nl/voetbaldagen
Voor vragen of meer informatie kan men mailen naar: voetbaldagen@quick.nl

QUICK-PosterVoetbaldagen2016-nieuw

Zoeken

Back to Top