Chris Jansen volgend seizoen assistent-trainer bij vv Lyra

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Chris Jansen volgend seizoen assistent-trainer bij vv Lyra 558

Nadat assistent Laurens Sandell had aangegeven volgend jaar hoofdtrainer te worden bij DVV Delft (tweede klasse zondag), is de Technische Commissie (TC) van Lyra op zoek gegaan naar een geschikte vervanger. Voor die functie heeft Lyra nu Chris Jansen (foto) vastgelegd.

Chris Jansen, momenteel werkzaam als assistent bij SVC’08 uit Wassenaar (eerste klasse zaterdag), zal komend seizoen de technische staf bij vv Lyra gaan versterken en als assistent gaan fungeren van hoofdtrainer Ramon Hageraats.

Indrukwekkend

Jansen heeft een indrukwekkend CV opgebouwd, voornamelijk als assistent-trainer bij clubs als SVC’08, HVC’10, sv Den Hoorn, sv Nootdorp, VUC en DUNO. Mede door zijn kennis en ervaring met verschillende werkwijzen, ziet de TC van vv Lyra in hem de ideale persoon om de hoofdtrainer te ondersteunen en de selectiespelers verder te helpen in hun individuele ontwikkeling.

Tevreden

De TC is tevreden de technische staf bijna rond te hebben na de verlenging van Ramon Hageraats (hoofdtrainer) en Rob Noordermeer (trainer derde elftal) en de aanstellingen van Stephan van der Steen (trainer tweede elftal) en Chris Jansen (assistent-trainer).

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top