DHC huldigt jubilarissen

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op DHC huldigt jubilarissen 728

Aan de vooravond van het 107-jarig bestaan van de Delftse voetbalvereniging DHC werd in het clubgebouw aan de Brasserskade de verjaardag van de vereniging gevierd. In 1910 fuseerden de plaatselijke verenigingen Hollandia en Delfia en gingen onder de naam van DHC verder door het leven.

Op deze verjaardag worden traditioneel de leden met een langdurig lidmaatschap en spelers die vijftig wedstrijden of meer in het eerste elftal hebben gespeeld, gehuldigd. Maarten van Leest was dat met zijn 70-jarig lidmaatschap en Roel van Dorsten die de halve eeuw volmaakte. Van Wicher Schreuders, geassisteerd door de secretaris van de vereniging Marion Tebeest-Starrenburg, kregen zij de bijbehorende speld met daarbij de bloemen overhandigd.

Voor Joey Emmerink, Mark Smith, Romano Dennenboom, Anthony Pique, Frank de Lange en Mostava Frederik waren de huldigingen omdat zij vijftig of meer wedstrijden in het keurkorps hun opwachting hebben gemaakt. Een bijzonderheid is dat de vertrekkende Mark Smith en Joey Emmerink in de tweeënhalfjaar dat zij voor de hoofdmacht van DHC uitkomen, geen enkele wedstrijd hebben gemist. Tidde Tromp kreeg ter gelegenheid van het spelen van tweehonderd wedstrijden in het eerste team een horloge met inscriptie overhandigd.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top