DSO bindt ‘sleutelspelers’ langer aan zich

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op DSO bindt ‘sleutelspelers’ langer aan zich 996

De technische commissie van DSO heeft met vijf ‘sleutelspelers’ overeenstemming bereikt over een langer verblijf bij de club. DSO wil voor het komende seizoen de selectie grotendeels bij elkaar houden en op bepaalde plekken versterken. Eerder werd daarom oud-DSO’er en voormalig prof Roel Stoffels al aan de selectie voor het seizoen 2018-2019 toegevoegd.

De spelers die hebben toegezegd ook in de nieuwe voetbaljaargang DSO trouw te blijven zijn Jay Weber (foto), Leslie van den Berg, Tim Lamboo en Rodney Ebing. Zij spelen allemaal al sinds de jeugd voor DSO. Ook Vincent Visser, die zich pas later aansloot bij DSO, is volgend seizoen in het rood-groen te zien.

Stabiliteit

Door afspraken te maken met een groep belangrijke spelers, wil de technische commissie stabiliteit en rust creëren. Leo Rook, hoofd van de Technische Commissie: ,,In het huidige voetbalklimaat wordt er veel aan spelers getrokken. Door nu al uit te spreken dat we met elkaar verder gaan, geven we deze jongens het vertrouwen. Voor onszelf is het ook goed om te weten dat er voor het komende seizoen weer een stabiele groep staat, waarmee de club zijn ambities kan waarmaken.”

Inspanningen

Behalve de genoemde spelers, wil DSO ook de rest van de selectie voor de club behouden. Daarnaast worden er ook inspanningen verricht die ertoe moeten leiden dat ervaren spelers met een DSO-achtergrond terugkeren naar Sportpark Bentwoud. Oscar Biesheuvel, die vanaf het seizoen 2018/2019 de leiding heeft over de DSO-selectie, is bijzonder verheugd dat de sleutelspelers bij DSO blijven.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top