Forum Sport A1 promoveert naar tweede divisie

Jeugdvoetbalnieuws, Nieuws Geen reacties op Forum Sport A1 promoveert naar tweede divisie 2153

Het A1-jeugdteam van Forum Sport heeft zaterdag op het terrein van zaterdag Topklasser DVS’33 in Ermelo de beslissingswedstrijd tegen ACV uit Assen met ruime cijfers gewonnen en dat levert promotie op naar de tweede divisie. Forum Sport A1 leek uitgeschakeld voor promotie nadat het een week geleden met 8-1 van Baronie A1 verloor. Omdat Ajax de A2 uit de landelijke eerste divisie haalde, ontstond in die klasse een open plek. Die werd opgevuld met een club uit de tweede divisie, zodat daar weer een plek open viel. Forum Sport A1 kreeg dus een herkansing tegen ACV A1.

Tekst: Jean Nederlof & Carel Goseling
Foto’s: Alexander Wagener

De uiterst gemotiveerde ploeg van trainer Marcel ‘Ami liet vanaf het begin duidelijk merken waarvoor het naar Ermelo was gekomen. Al na acht minuten spelen was er twee keer gescoord door de Voorburgse ploeg en bij rust was de stand van 3-0 al bereikt.

Oppermachtig

Na de pauze opnieuw een oppermachtig Forum Sport. De doelpuntenmachine kwam op stoom en dat resulteerde uiteindelijk in een 8-1 overwinning. Een bijzonder goede prestatie van dit zeer talentvolle team. Het duel werd bijgewoond door zo’n 150 meegereisde supporters uit Voorburg, die zorgden voor een unieke voetbalsfeer!

Een beloning voor het elftal en de technische staf voor een prima seizoen waarin het kampioenschap op één punt na gemist werd. Het toetje van nacompetitie en twee (!) finalewedstrijden vergoedde veel. Forum Sport A1 toch naar de tweede divisie! Het jeugdteam is daarmee het hoogst spelende binnen de gemeente. Overigens stappen er uit de A1-selectie deze zomer zeven spelers over naar de seniorenselectie.

ACV maakte opnamen van die wedstrijd en die zijn hieronder ook te zien!

© Haaglanden Voetbal

 

Zoeken

Back to Top