Forum Sport stelt Michiel Hoekema aan als verenigingsmanager

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Forum Sport stelt Michiel Hoekema aan als verenigingsmanager 357

Forum Sport heeft de duizendpoot gevonden, die het dagelijkse reilen en zeilen van de club in goede banen gaat leiden. Voor de club is het geen onbekende die de nieuwe functie van verenigingsmanager op zich neemt. Het is Michiel Hoekema, al twaalf jaar lid van de vereniging, speler van Forum Sport 7 en zaalvoetballer bij de Voorburgers.

Michiel Hoekema begint per februari met zijn nieuwe functie en hij heeft er enorm veel zin in, laat hij op de website van de club weten: ,,Het is een hele veelzijdige baan en dat is wat me zo aanspreekt. Ik laat een eveneens leuke baan bij een kinderopvangorganisatie achter me. Ik houd me daar bezig met facilitair contractbeheer en dat betekent dat ik zo’n 99 procent van de tijd achter mijn bureau zit.’ Dat zal in zijn functie bij Forum Sport zeker niet het geval zijn. Geen werkdag zal hetzelfde zijn op Sportpark ‘t Loo.

Forum Sport heeft een verenigingsmanager aangetrokken omdat de vereniging groeiende is. In ledenaantal, in sportief opzicht en als maatschappelijk partner voor de uitvoering van gemeentelijk sociaal beleid. Daarom is het nodig om de organisatie verder te professionaliseren. De verenigingsmanager is onder andere verantwoordelijk voor onderhoud aan het complex en het beheer van de velden en gebouwen. Hij krijgt de uitdaging om de bedrijfsvoeringprocessen van de vereniging te verbeteren. En zorgt er voor dat derden (andere sportverenigingen, scholen, maatschappelijke instellingen en bedrijven) het complex weten te vinden om activiteiten te ontplooien.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top