HAAGLANDEN VOETBAL AAN TAFEL jaargang 5 nummer 2

Haaglanden Voetbal aan Tafel Geen reacties op HAAGLANDEN VOETBAL AAN TAFEL jaargang 5 nummer 2 430

Hier is weer een nieuwe aflevering van ‘Haaglanden Voetbal aan tafel. Dit programma wordt woensdagavond en de gehele donderdag ook op TV uitgezonden via 070 TV, te vinden op kanaal 44 (ZIGGO).

In dit programma schuiven wekelijks nieuwe gasten aan tafel aan bij presentator Ton Beije. Natuurlijk ontbreekt ook ‘het team van de week’ niet.

In de aflevering van deze week schuift aan Martijn Leonard, sportpsycholoog en hoofdtrainer van Concordia uit Delft, die ook afgelopen zomer een maand lang als jeugdtrainer fungeerde en daar spelertjes selecteerde voor grote clubs als CSKA Moskou en Lokomotive Moskou.

Verder aan tafel ook Laurens Sandell, die dit seizoen voor het eerst als hoofdtrainer actief is (bij DVV Delft) en Marten Damen, het jongste bestuurslid van clubs in het Westland, die met enkele bijzondere projecten bezig is.

Als team van de week is zondag eersteklasser DVV Delft present. Ook een item over de voorbereidingen op het duel tussen HBS en Quick op zaterdagavond 4 november. Maar dan gaat het om de activiteiten rondom die bijzondere wedstrijd.

 

Zoeken

Back to Top