Haaglanden Voetbal Poule: Daan van Rossum winnaar tweede ronde

Achtergrond, Haaglanden Voetbal Poule, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Haaglanden Voetbal Poule: Daan van Rossum winnaar tweede ronde 464

In de tweede ronde van de Haaglanden Voetbal Poule behaalden twee spelers de beste score. Zowel Daan van Rossum als Henk haalden 10,5 punt binnen. Na loting won Daan van Rossum het boekenpakket beschikbaar gesteld door de Nederlandse Sportboeken Club.

Daan van Rossum (VELO) klom door zijn overwinning in de tweede ronde naar een gedeelde zevende plaats op de ranglijst met 16 punten. Ook Henk maakte een flinke sprong. Na een bescheiden drie punten in de eerste ronde staat hij nu met 13,5 punten op een gedeelde 24e plaats.

Andrew Westenbroek, de winnaar van de eerste ronde, heeft nog steeds de eerste positie in handen. Hij moet de koppositie nu alleen delen met René den Heijer die door een score van 9,5 punt langszij kwam. Beide spelers hebben nu 18 punten.

Vier spelers zitten de koplopers op de hielen. FC ’s-Gravenzande doelman Danny Koning, Edwin van der Heijden (sv Loosduinen), Rien Remmerswaal (dataredacteur Haaglanden Voetbal) en Franca Dobbe (fotograaf Haaglanden Voetbal) hebben 17 punten. In de groep daar net onder met 16 punten bevinden zich onder andere Nootdorp-trainer Dick Boereboom en Theo Janssen van DVV Delft.

Klik op logo voor meer informatie over het meespelen!  

Komende week staat de derde ronde op het programma. Nieuwe spelers kunnen zich nog aanmelden. Het klassement winnen zal lastig zijn, maar voor een weekprijs gaan is zeker nog mogelijk. Naast de lol van het deelnemen natuurlijk en het tegen vrienden en bekenden opnemen.

Zelf organiseren

Wil je als bedrijf of vereniging ook eens een poule organiseren?
Klik dan op onderstaand logo.

Zoeken

Back to Top