Haaglanden Voetbal tekent nieuwe overeenkomst met ADO Den Haag

ADO Nieuws, Nieuws Geen reacties op Haaglanden Voetbal tekent nieuwe overeenkomst met ADO Den Haag 455

Haaglanden Voetbal TV zal ook komend seizoen eenmaal per maand op Regio TV/Infothuis (en op haar eigen website en die van ADO Den Haag) het programma brengen ‘ADO Den Haag: Meer dan Voetbal!’ 

In dit programma worden sportieve, commerciële en maatschappelijke activiteiten van ADO Den Haag nader belicht. De overeenkomst voor het komende seizoen werd in het Kyocera Stadion getekend namens ADO Den Haag door

Peter Berg, commercieel manager en namens TR Media/Haaglanden Voetbal door Ton Beije.

Aanvulling

,,Het is een mooie aanvulling op wat er al over ADO Den Haag op TV komt”, licht Peter Berg, commercieel manager van de club toe. ,,ADO Den Haag doet namelijk veel meer en het is goed, dat ook dat soort activiteiten de aandacht krijgen. Bovendien kunnen wij veel meer informatie over acties en leuke aanbiedingen straks ook kwijt op de veel bekeken website van Haaglanden Voetbal.”

Uitdaging

Ook Haaglanden Voetbal is blij met het verlengen van de overeenkomst. ,,Het betekent weer een nieuwe uitdaging om maandelijks een leuk en gevarieerd programma te brengen. Activiteiten van de Businessclub van ADO Den Haag in beeld brengen, om ook het bedrijfsleven te laten zien wat er zoal plaatsvindt, maar ook al die maatschappelijke activiteiten waar de club haar medewerking aan verleent. Zoals onlangs weer de spinningmarathon ‘Bewegen tegen kanker’ in het MCH”, aldus Ton Beije van Haaglanden Voetbal.

 

,,De overeenkomst met ADO Den Haag is nu de eerste die getekend is, wij hopen er op korte termijn nog twee te ondertekenden waar het gaat op het produceren van TV-programma’s. Daarnaast  zullen ook de activiteiten rond en het aantal berichten op onze website enorm toenemen. Niet alleen waar het het amateurvoetbal betreft, maar ook die van en over ADO Den Haag” vult Beije nog aan.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top