HV Toernooi 1/8 finale: Forum Sport maatje te groot voor sv Loosduinen

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op HV Toernooi 1/8 finale: Forum Sport maatje te groot voor sv Loosduinen 569

Zaterdag eersteklasser Forum Sport plaatste zich dinsdagavond via een 1-5 winst op derdeklasser sv Loosduinen op Sportpark Madestein voor de vierde ronde, de kwartfinale, van het Haaglanden Voetbaltoernooi om de Sir Winston Cup. Bij de rust was de stand 0-1 in het voordeel van de Voorburgers.

Tekst & foto’s: Dick Hartman

Na veertien minuten werd invaller doelman Gertjan Waanders voor het eerste gepasseerd. Na een vloeiende aanval kon Mike de Graaf de bal binnenlopen. De betere kansen waren voor de bezoekers, maar doelman Waanders redde een aantal malen fraai.

Na ruim een half uur spelen kregen ook de Blauwwitten kansen om te scoren. Richard Nieuwdorp schoot na een goede aanval over en Damian van der Horst werd in kansrijke positie onderuit gehaald, maar de goed leidende scheidsrechter Marcel Smit uit Monster zag hier geen strafschop in.

Na de thee werd de score in de 52e minuut verder opgevoerd door het elftal van trainer Bas Steffens. Joshua Steenvoorden scoorde de 0-2. In de 58e minuut scoorde Abdelhak Bojaada de 0-3. Eén minuut later deden de Loosduiners nog wel iets terug. Aanvoerder Kevin Baptiste scoorde fraai. Nadien troffen invaller Edoardo Sauerwalt in de 64e minuut en in de 76e minuut opnieuw Matthew Steenvoorde het doel voor de Voorburgers en stond na negentig minuten een eindstand van 1-5 op het scorebord.

© Haaglanden Voetbal

 

Zoeken

Back to Top