HV Toernooi 1/8 finale: Te Werve naar kwartfinale ten koste van HVV

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op HV Toernooi 1/8 finale: Te Werve naar kwartfinale ten koste van HVV 954

Te Werve, ooit finalist in het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup (het verloor toen van Quick), heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de kwartfinales. De ploeg van trainer Huib van Oostrom Soede was op De Diepput met 2-5 te sterk voor HVV.

Het eerste wapenfeit in het duel was voor de thuisploeg. De Te Werve-doelman kreeg een schot van Jaap Akerboom al na twee minuten niet gelijk onder controle, maar herstelde zich in tweede instantie. Toch was het Te Werve dat na achttien minuten spelen de leiding nam door een treffer van Zakaria Faloun. Zeven minuten later was het al 0-2. Kaz van Oostrom Soede (foto) benutte een strafschop en gaf doelman De Rotte geen schijn van kans.

Nadat er eerst een schot van Jaap Donker van HVV van de Rijswijkse lijn was gehaald, kwam HVV in de 37e minuut toch terug in de wedstrijd. Martijn Canters maakte er 1-2 van. Nog voor de pauze bracht Te Werve de marge weer op twee treffers. André Rumanpuk was de maker van die derde Rijswijkse treffer.

Debutant

HVV kwam na de thee goed uit de startblokken, want binnen twee minuten was de marge weer teruggebracht tot één doelpunt. Joppe van der Bruggen scoorde voor het team van trainer Edmund Vriesde. Even later maakte Van der Bruggen plaats voor een debutant in de HVV-ploeg Sofiane Mohamedi.

Mooi

HVV bleek niet in staat om Te Werve echt pijn te doen. De bezoekers bleven de betere ploeg en het werd dan ook 2-4 via Anass El Hamouchi. Bij die stand wilde Te Werve het allemaal erg mooi doen, maar was het weinig effectief. Toch bepaalde wederom Zakaria Faloun, met zijn tweede doelpunt van de avond, de eindstand op 2-5.

© Haaglanden Voetbal  

Zoeken

Back to Top