HV Toernooi: Moeizame zege voor Te Werve op Ariston’80

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op HV Toernooi: Moeizame zege voor Te Werve op Ariston’80 795

De studenten van Ariston’80 boden goed tegenstand aan Te Werve. Maar toch eindigde het avontuur in het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup voor de club uit Delft in de tweede ronde. Na een zwakke eerste helft trok Te Werve het duel na rust naar zich toe.

In Rijswijk ontving Te Werve Ariston’80 voor een duel in de tweede ronde. In de eerste helft kwam Te Werve niet best op gang en moest zelfs een achterstand incasseren. Nog voor het rustsignaal kwam de formatie van trainer Huib van Oostrom Soede (foto) nog wel langszij door een treffer van Jael Paas.

Kansen

In de tweede helft zaten de Rijswijkers beter in hun vel, maar werden wel de nodige kansen gemist. Een doelpunt van Joel Glover besliste de wedstrijd in het voordeel van de thuisploeg. Door de 2-1 zege plaatst Te Werve zich voor de derde ronde waarin het opnieuw een thuiswedstrijd mag spelen. Zondag derde Divisionist Quick reist op 20 maart naar Rijswijk. Ooit stonden beide teams tegenover elkaar in de finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top