Jaouad Bouyaouzan kiest volgend seizoen voor zondag tweedeklasser GDA

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Jaouad Bouyaouzan kiest volgend seizoen voor zondag tweedeklasser GDA 935

GDA-trainer Abdullah Sari mag volgend seizoen als nieuwe speler Jaouad Bouyaouzan (foto) begroeten. De 29-jarige speler speelde in de jeugd bij Juventas en bij de senioren voor VUC, Laakkwartier, Celeritas, Hoekpolder en nu sv Houtwijk.

,,Ik heb de laatste jaren ervoor gekozen om te voetballen met vrienden, omdat ik mijn privéleven niet meer kon combineren met het spelen op hoog niveau”, laat Jaouad Bouyaouzan weten. ,,Nu is er meer rust in mijn leven en kan ik mij er weer 100% voor inzetten om op een hoger niveau te voetballen.”

Interesse

,,Ik wilde sv Houtwijk vorig jaar – na een degradatie – niet in de steek laten, ondanks interesse van andere clubs. Dit seizoen heeft Abdullah Sari mij weten te overtuigen om toch voor een hoger niveau te gaan en ik dank hem voor zijn vertrouwen in mij”, aldus Bouyaouzan.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top