Morgenavond loting 1e en 2e ronde Haaglanden Voetbal Toernooi

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Morgenavond loting 1e en 2e ronde Haaglanden Voetbal Toernooi 545

Morgenavond, woensdag 29 november, vindt in de Sir Winston Club in Rijswijk de loting plaats voor de 1e én 2e ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi 2018. Er wordt ook dan weer – door meer dan tachtig standaardteams – gestreden om de ‘Sir Winston Cup’.

Van alle deelnemende verenigingen wordt een delegatie uitgenodigd, bestuur, maar ook de technische staf is welkom. Inmiddels zijn al veel aanmeldingen binnen, maar wellicht heeft uw vereniging het nog over het hoofd gezien.

Aanmelden

Omdat wij niemand willen teleurstellen, is het nu nog mogelijk een delegatie van uw vereniging aan te melden. U hoeft geen namen op te geven, wel horen wij graag met hoeveel personen uw club komt (bestuur en/of technische staf). U kunt dit via een mail (toernooi@haaglandenvoetbal.nl) aan ons doorgeven o.v.v. Lotingsavond.

U wordt woensdag aanstaande tussen 19.30 en 20.00 uur welkom geheten door de leden van de organisatie. Na een korte video volgt de loting van de eerste ronde. Na een intermezzo en een korte pauze volgt de loting voor de tweede ronde. Uiteraard zorgt onze gastheer en hoofdsponsor Sir Winston Leisure voor een hapje en een drankje. Weer zo’n echte voetbalreünie, die u niet mag missen.

Parkeren

Voor uw navigatie: Hou aan Lange Kleiweg 1 te Rijswijk. U kunt (gratis) parkeren in de grote garage die aan de Lange Kleiweg ligt schuin tegenover Sir Winston Leisure. Of op de lange Kleiweg zelf.

De loting voor de eerste ronde van de overige teams (jongens, meisjes en vrouwen) zal na sluiting van de inschrijving op 1 december bekend gemaakt worden.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top