Naaldwijk zoekt nieuwe trainer voor keepers junioren

Vacatures Geen reacties op Naaldwijk zoekt nieuwe trainer voor keepers junioren 54

VV Naaldwijk is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer voor de keepers van de junioren.

VV Naaldwijk is een sociale vereniging waar wederzijds respect, sportiviteit en betrokkenheid kernwaarden zijn. Het aantal jeugdspelers en het niveau van de jeugdteams is de afgelopen jaren bij vvNaaldwijk stap voor stap omhoog gegaan. Alle junioren 1e teams spelen dit seizoen 2e klasse. Mede vanwege de groei gaat de huidige keeperstrainer van de jeugd zich samen met een assistent volledig richten op de pupillen.

De trainer functioneert onder de Technisch Jeugd Coördinator. De trainingsdag voor de keepers kan of op maandag (voorkeur) of op woensdag avond zijn en bevat twee sessies van maximaal een uur.

Trainers bij de jeugd zijn betrokken bij vvNaaldwijk, hebben goed onderling contact, willen van elkaar leren en denken mee om de jeugdopleiding jaarlijks beter te maken. Er is tevens aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de trainers. De faciliteiten zijn goed verzorgt.

Bij interesse neem contact op met bestuurslid voetbalzaken Jack van der Kruk via voetbal@vvnaaldwijk.nl (bij voorkeur via email) of 06-10883220.

Zoeken

Back to Top