Nu inschrijven voor Haaglanden Voetbal Toernooi voor alle categrorieën

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Nu inschrijven voor Haaglanden Voetbal Toernooi voor alle categrorieën 411

Het voetbalseizoen 2017-2018 start nu ook bij de senioren vanaf de eerste klasse, de jeugd en de vrouwen. Tijd dus ook om te starten met de inschrijving voor het Haaglanden Voetbal Toernooi 2018. Ook het toernooi van 2018 zal weer afgesloten worden met een grote finaledag voor alle categorieën. De finaledag staat gepland voor zaterdag 16 juni 2018 op het complex van VELO in Wateringen.

Standaardteams

Bij de standaardteams staat de eerste ronde gepland op dinsdag 14 november. De overige speeldagen en de datum van de loting (1e en 2e ronde) worden binnenkort bekend gemaakt. In de eerste ronde zullen alleen teams uit de 3e en 4e klasse uitkomen. In tweede ronde (2018) zullen 64 teams aantreden. De winnaars en vrijgelote teams uit de eerste ronde en de clubs die uitkomen in de tweede klasse en hoger.

Jeugd

Door de introductie van nieuwe wedstrijdvormen in het pupillenvoetbal hebben wij enkele aanpassingen gedaan in de speelcategorieën voor dit seizoen. Bij de jongens kan ingeschreven worden voor de JO17, JO15, JO13, JO12, JO11 (7×7), JO10 (7×7) en JO9 (6×6). Bij de meisjes zal net als in het vorig seizoen gespeeld worden in de categorieën MO19, MO17, MO15 en MO13 en MO11.

De inschrijving voor standaardteams sluit op 11 oktober 2017

In het reglement is bepaald dat gele en rode kaarten opgelopen in het toernooi, geen invloed hebben op de reguliere competitie- en/of bekerwedstrijden.

De speeldata bij de overige toernooien (onder 21 mannen, vrouwen, jongen en meisjes) worden ook zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Deze toernooien zullen in 2018 van start gaan. De inschrijving sluit voor deze categorieën op 1 december 2017.

Alle verenigingen hebben inmiddels bericht gekregen via de mail over de mogelijk tot inschrijven. Als men HIER klikt, kan men ook het inschrijfformulier oproepen. Stel het niet uit, zeker niet bij de eerste elftallen, anders loopt u het risico dat het vergeten wordt en de inschrijftermijn gesloten is.

Wij rekenen weer op een spetterend toernooi met mooie en spannende wedstrijden en een fraaie finaledag. Het spreekt voor zich dat deze website en Haaglanden TV het toernooi volop gaat volgen in ALLE categorieën. Haaglanden Voetbal TV verzorgt vanaf de start van het toernooi op de televisie (en deze website) op de maandagavond een Haaglanden Voetbal Journaal.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top