Organisatie HV Toernooi bedankt Piet Bakvis voor zijn jarenlange inzet

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Organisatie HV Toernooi bedankt Piet Bakvis voor zijn jarenlange inzet 555

Het organisatiecomité ondergaat een ware aderlating. Piet Bakvis (foto), al jaren verantwoordelijk voor het aanstellen van de scheidsrechters bij het Haaglanden Voetbal Toernooi (en daarvoor HC- en AD/HC-Cup), heeft laten weten dat voor hem nu de tijd van afscheid nemen gekomen is.

Een aderlating zeker. Piet Bakvis regelde altijd alles tot in de perfectie. Hij had ook altijd een prima contact met de scheidsrechters. ,,Ik heb op een etentje met de medewerkers mijn besluit aan de commissie van Haaglanden Voetbal medegedeeld. Na de Haagsche Courant Cup, de AD Haagsche Courant – met en zonder assistentie – ben ik nu actief geweest voor het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup met het aanstellen van scheidsrechters”, aldus Piet Bakvis.

Hoofdletter

,,Scheidsrechters, ik schreef ze met een hoofdletter, 99.9 % van hen ging altijd naar de wedstrijden toe, waar ik ze aanstelde, weer of geen weer, de meesten na een dag werken en wetende dat er na de eerste ronde de helft van de scheidsrechters misschien nog één of twee wedstrijden kregen, een halve finale of misschien de finale. Ik bedank alle scheidsrechters en speciaal die scheidsrechters die ik belde op maandagavond of dinsdagmorgen om nog naar een wedstrijd te gaan waar een collega om uiteenlopende redenen voor had afgebeld.”

Dank

,,Natuurlijk bedank ik alle commissieleden die ik in jaren heb meegemaakt van het Haaglanden Voetbal Toernooi – Ton Beije, Roland van der Linden, Kees Wenneker en de laatste paar jaar Peter Haneveld. En niet te vergeten Koos Mullekes. Jaren gingen wij op stap om de lotingen te verrichten, wedstrijden te bezoeken en nam hij de honneurs waar als ik een weekendje afwezig was. Na de lotingen bracht Koos mij om middernacht altijd veilig naar Zoetermeer, Koos hartelijk bedankt daarvoor. Wij zullen samen de wedstrijden in het nieuwe seizoen blijven volgen.”

,,Ik wens de commissie en mijn opvolger(s) heel veel succes met het toernooi om de Sir Winston Cup de komende jaren, want het is prachtig om zo’n toernooi vanaf de eerste ronde tot en met de finale mee te maken”, laat Bakvis nog met een weemoedige groet weten.

Afscheid

Ton Beije, namens het organisatiecomité: ,,De commissie en de clubs zijn Piet Bakvis veel dank verschuldigd voor al zijn werkzaamheden de afgelopen jaren. Het spreekt voor zich dat wij – op een geschikt moment – nog officieel afscheid gaan nemen van Piet. De jaren zijn hem zeker niet aan te zien, maar dat hij er nu een punt achter zet – dik in de tachtig – is te begrijpen. Natuurlijk vinden wij het jammer, heel jammer, maar uiteraard respecteren wij je besluit. Wij hopen je inderdaad nog vele jaren als speciale gast te mogen begroeten bij de lotingen en wedstrijden van ons toernooi.”

Piet Bakvis heeft ook de scheidsrechters op de hem bekende wijze inmiddels ingelicht over zijn besluit en hen ook bedankt voor de medewerking. Wij hopen dat de scheidsrechters ook zijn opvolger(s) alle steun zullen geven in de toekomst!

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top