Pim van der Hoorn komend seizoen Hoofd Jeugdopleiding bij vv Lyra

Jeugdvoetbalnieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Pim van der Hoorn komend seizoen Hoofd Jeugdopleiding bij vv Lyra 385

Nadat Remko Andringa heeft aangekondigd dat hij volgend seizoen de functie van Hoofd Jeugdopleiding niet meer kan combineren met zijn werk, is de TC van Lyra op zoek gegaan naar een opvolger.

De TC is voor die functie terecht gekomen bij Pim van der Hoorn (foto), die komend seizoen de functie van Hoofd Jeugdopleiding bij vv Lyra op zich gaat nemen. Van der Hoorn heeft een verleden als eerste elftalspeler en trainer bij vv Lyra en kent de club erg goed. Ook heeft hij een zoon voetballen in de jeugd van vv Lyra. Zodoende heeft hij de jeugdopleiding van vv Lyra van dichtbij gevolgd. De afgelopen jaren is hij hoofdtrainer geweest bij MVV’27 en Den Hoorn en thans bij HVC’10 in Hoek van Holland.

De TC van Lyra ziet in de Pim van der Hoorn de juiste kandidaat om de volgende stap te zetten binnen de jeugdopleiding van de club. De afgelopen drie jaar is onder Remko Andringa een belangrijke stap gezet in de individuele ontwikkeling van onze jeugdspelers.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top