Quick JO17-2 zoekt trainer

Vacatures Geen reacties op Quick JO17-2 zoekt trainer 75

De HV & CV Quick is per direct  op zoek naar een enthousiaste, ontwikkelingsgerichte trainer voor haar  JO17-2.

De kandidaat dient in het bezit te zijn van minimaal TC 3 en heeft bij voorkeur enkele jaren ervaring als trainer en coach van jeugdeams.

Voor Quick JO17-2 ligt er een ambitieuze doelstelling. Gezien de opbouw van de vereniging, dient Quick  JO17-2 (bestaande uit voornamelijk 1e jaars B-spelers) elk seizoen spelers op te leiden die het seizoen erna in staat zijn om in de JO17-1 (niveau 2e divisie) te kunnen spelen. Jaarlijks zullen er vanuit dit team spelers moeten door ontwikkelen richting de  JO17-1-selectie.

Werken bij Quick vraagt bijzondere competenties. Iedereen dient een natuurlijke oriëntatie te hebben op de samenwerking met spelers, ouders, leden en bestuursleden. Deze samenwerking vanuit een wederzijds respect stelt ons in staat om gemeenschappelijke resultaten te bereiken op zowel de korte als de langere termijn.

Tevens worden er eisen gesteld aan flexibiliteit en communicatieve vaardigheden. De persoonlijkheid draagt bij aan de missie en waarden van de vereniging en is in staat de taken uit te voeren die bijdragen aan de identiteit van de vereniging. De statuten van de HV & CV Quick alsmede het Voetbal beleidsplan en de cultuur vormen het kader voor het handelen van de Quick trainer.

Sluiten je ambities aan en pas je in het profiel dan kun je een korte motivatie met CV sturen naar de hoofd jeugdopleiding Arjan de Wit
per mail naar adewitquick@gmail.com

Zoeken

Back to Top