RKDEO zoekt seniorentrainer voor het 2e elftal

Vacatures Geen reacties op RKDEO zoekt seniorentrainer voor het 2e elftal 105

Ben jij een ambitieuze trainer? Wil je ervaring op doen als trainer in het seniorenvoetbal met een uitstekende technische staf om je heen waar je veel van kunt leren? Wil jij onderdeel worden van een echte vereniging? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Sportvereniging RKDEO zoekt met ingang van het seizoen 2017 – 2018 een:

Ambitieuze seniorentrainer voor het 2e elftal

De seniorenselectie bestaat uit drie elftallen, waarvoor drie trainers de verantwoordelijkheid hebben. Hoofdtrainer voor het eerste team is Jeroen Struijs.

Gevraagde trainer draagt de verantwoordelijkheid voor het tweede elftal. Dit is een “opleidingselftal” en zal voornamelijk bestaan uit 1e, 2e en 3e jaars seniorenspelers die momenteel strijden voor promotie naar de reserve hoofdklasse. Doelstelling van dit team is om spelers te ontwikkelen en aan te laten haken bij het eerste elftal.

De trainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond van 20:15 tot en met 21:30 uur. Op donderdagavond vindt samen met de hoofdtrainer en trainer van het derde elftal overleg plaats over de samenstelling van de selecties voor de eerst volgende wedstrijd. Daarnaast wordt begeleiding en coaching van het tweede elftal op zondag verwacht. Van de trainer wordt ook verwacht dat hij in de winterstop het trainingskamp voorbereid en bijwoont

RKDEO is een vereniging met circa 1600 leden waar het ontwikkelen van voetballers centraal staat en plaats vindt in een gezellige en gemoedelijke sfeer. De jeugdafdeling biedt spelers en speelsters de mogelijkheid zijn of haar vaardigheden optimaal te ontwikkelen. Dit proces willen we verder doortrekken voor de getalenteerde jeugdspelers die de overstap maken naar het seniorenvoetbal. RKDEO heeft haar beleid vastgelegd in een voetbalvisie, die wordt bewaakt door de technische commissie. Als onderdeel hiervan is een hoofd opleiding aangesteld waar alle selectietrainers nauw mee samenwerken.

Functie eisen:

 • Een verantwoordelijk persoon, respectvolle omgang met spelers en staf.
 • Gericht op ontwikkeling van individuele spelers.
 • Vermogen om samen te werken met hoofdtrainer.
 • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Diploma TC 3, met een geldige trainerslicentie

Wat bieden wij:

 • Een marktconform netto salaris inclusief onkostenvergoeding (RKDEO neemt bij brutering tot maximaal de 1e belastingschaal voor haar rekening)
 • Als trainer ontvang je een trainers outfit
 • Goed materiaal en accommodatie

Het trainerschap levert ook een stukje persoonlijke ontwikkeling op.

 • Je ontwikkelt een heleboel vaardigheden die tijdens je werk ook weer van pas komen.
 • Je leert anderen te stimuleren en inspireren.
 • Je komt in aanraking met verschillende individuen en groepen, en leert inspelen op allerlei situaties.
 • Ook doe je ervaring op in het begeleiden van anderen in hun persoonlijke ontwikkeling. Je leert zo dus naast voetbal heel veel op het gebied van organiseren en communiceren!

Dus: ben je enthousiast, ambitieus en lijkt het je leuk jonge seniorenspelers de kneepjes van het seniorenvoetballen bij te brengen, dan ben jij de juiste persoon voor deze functie.
Voor nadere informatie: John de Hollander, telefoon 06 1180 7770.

Solliciteren kan door het schrijven een brief waarin wij graag ook lezen welk netto salaris je wilt ontvangen (indicatie)

Aanmelden kan tot 24 april 2017 via johndehollander@rkdeo.nl (lid technische commissie RKDEO; afdeling senioren).

 

Zoeken

Back to Top