Robin van der Meer van ADO Den Haag naar Go Ahead Eagles

ADO Nieuws Geen reacties op Robin van der Meer van ADO Den Haag naar Go Ahead Eagles 1166

Het Haagse talent Robin van der Meer (19) van ADO Den Haag tekent een contract bij Go Ahead Eagles. Hij was onlangs een week op stage in Deventer en maakte een goede indruk op de technische staf. Van der Meer zat vanaf 2007 bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag en speelde daarvoor bij Haaglandia.

Robin van der Meer is een snelle, sterke en ambitieuze speler, die het afgelopen seizoen een vast waarde was voor het A1-team van ADO Den Haag. Ook speelde hij al vijftien duels in de beloften van de Haagse BVO.

Van der Meer, een linksbenige speler inzetbaar in het centrum of op de linksachterpositie, kwam in diverse nationale jeugdselecties (Onder 16, -17 en -18) uit. Go Ahead Eagles-trainer Foeke Booy is blij met de aanwinst. ,,De komst van Robin past precies in het beleid van onze club om jonge, talentvolle en gretige jongens een podium te bieden en de kans te geven op een mooie groei”, aldus Booy op het digitale huis van de Deventer club. Robin van der Meer tekent voor twee jaar bij Go Ahead Eagles, met de optie voor nog een jaar.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top