Scheveningen benoemt Jerry de Rijk tot bestuurslid Topvoetbal en huldigt jubilarissen

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Scheveningen benoemt Jerry de Rijk tot bestuurslid Topvoetbal en huldigt jubilarissen 469

Op de woensdag gehouden Algemene Ledenvergadering van Scheveningen heeft Kees Rog zijn functie van bestuurslid Topvoetbal overgedragen aan Jerry de Rijk. Overigens blijft Rog wel deel uitmaken van het bestuur in de functie van bestuurslid Algemene Zaken.

Het bestuur van de Houtrust-bewoners is bijzonder verheugd dat Jerry de Rijk, die sinds 1988 lid is van de club en naast een succesvolle voetbalcarrière zich altijd een zeer betrokken verenigingsman heeft getoond, deze belangrijke functie op zich gaat nemen.

Het bestuur van Scheveningen ziet er nu als volgt uit: Ron Kleijn (Algemeen voorzitter), Rob Vis (Algemeen secretaris), Theo Buijs (Financiële – en Administratieve zaken), Gerard Roeleveld Kantine Zaken en Vrijwilligersbeleid), Cees van den Berg (Commerciële Zaken), Jerry de Rijk (Topvoetbal), Ronald de Graaf (Voetbalzaken) en Kees Rog (Algemene Zaken).

Jubilarissen

Dirk Bal is benoemd tot Lid van Verdienste. Hij is al vele jaren één van de “stille krachten” in de vereniging en is vooral als trainer voor de jeugdafdeling een zeer gewaardeerde vrijwilliger, die daarnaast ook andere functies binnen de jeugdorganisatie vervult.

Verder zijn er leden gehuldigd voor een langdurig lidmaatschap. Voor het 25 jarig lidmaatschap zijn dat Jeffrey de Jong, Mike de Jong en Wim Pronk en Peter Keus voor liefst 40 jaar.

Foto (vlnr): Peter Keus, Dirk Bal, Mike de Jong, Jeffrey de Jong met voorzitter Ron Kleijn. Wim Pronk (vakantie) ontbreekt op de foto.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top