Scheveningen moet Mehmet Aldogan weer tijdje missen

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Scheveningen moet Mehmet Aldogan weer tijdje missen 509

Scheveningen gaat zaterdag voor de competitie op bezoek bij Jong Almere City. De Houtrust-bewoners zullen in Almere moeten aantreden zonder Mehmet Aldogan (foto). De speler was donderdagavond zeer ongelukkig dat zijn schouder weer uit de kom schoot.

Het betreft de zelfde schouder, waaraan hij drie jaar geleden is geopereerd. Een aderlating voor de formatie van trainer John Blok. De thuiswedstrijd tegen Almere City werd destijds met 3-1 gewonnen. Zo eenvoudig zal Scheveningen het nu niet krijgen. De tegenstander van zaterdag, die in de zaterdag Derde Divisie de rij sluit, won een week terug op eigen veld met 4-1 van FC Rijnvogels en is de Katwijkers nu tot op een punt genaderd.

Afstand

Logisch dat Almere zaterdag graag de kans wil pakken om mogelijk afstand te doen van de rode lantaarn. Scheveningen daarentegen heeft iets goed te maken van een week terug, toen de ploeg van Blok op eigen veld onverwacht hard onderuit ging tegen VVOG uit Harderwijk.

  

Het is duidelijk dat de Scheveningers weer alles uit de kast moeten halen om met een goed gevoel huiswaarts te kunnen keren. Er mag geen tweede nederlaag op rij geleden worden en zeker niet tegen de hekkensluiter. De concurrenten werken ook een uitwedstrijd af. IJsselmeervogels, één punt minder dan Scheveningen, gaat op bezoek bij Huizen, dat in degradatiegevaar verkeert. Koploper FC Lisse (één punt meer dan Scheveningen) wacht de lastige uitbeurt bij SteDoCo in Hoornaar.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top