Selectie DHC komend seizoen vrijwel ongewijzigd

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Selectie DHC komend seizoen vrijwel ongewijzigd 1160

De selectie van zondag hoofdklasser DHC blijft het komende seizoen vrijwel ongewijzigd. Alleen vice-aanvoerder Anthony Piqué (foto) heeft deze week nog een gesprek met trainer Rob de Lange en technisch coördinator Sjef de Poorter.

Piqué had eerder nog aangegeven wel in Delft te willen blijven als het merendeel van de spelers hun verblijf ook zou continueren. Dit is nagenoeg gelukt. De achterste lijn bestaande uit Levi Schipper, Joey Emmerink en Jeffrey van Roon gaven inmiddels hun jawoord. De middenvelders Tidde Tromp (aanvoerder), Joshua Wadie, Frank de Lange, Vincent Romeijn en Roy Speelman volgden zijn voorbeeld. Voorin verlengden Melvin Vissers en Jordy Brouwer hun verblijf bij de stadionclub.

Eerder

In een eerder stadium had keeper Mark Smith reeds aangegeven te vertrekken naar Stedeco. Zijn plek onder de lat zal worden ingenomen door Daniël van de Knijff, die overkomt van HVC’10. Romano Denneboom zal het volgend seizoen niet meer te bewonderen zijn aan de Bras. De oud-prof van SC Heerenveen, Willem II, NEC, FC Twente en Sparta heeft te kennen gegeven zijn schoenen aan de wilgen te hangen gezien zijn (36-jarige) leeftijd. Aanvaller Yannick Prade keert terug bij DHC en zal deel gaan uitmaken van de selectie. Uit eigen jeugd komen Nabil Hadaddi en Thomas Aangenendt de selectie versterken.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top