Semper Altius houdt opnieuw Duindam Kick-Off toernooi voor jeugdselectieteams

Jeugdvoetbalnieuws Geen reacties op Semper Altius houdt opnieuw Duindam Kick-Off toernooi voor jeugdselectieteams 139

Op zaterdag 20 augustus spelen de hoogste jeugdteams in elke leeftijdscategorie van de verenigingen Die Haghe, VUC, SEP en organisator Semper Altius weer om de AUTO DUINDAM Wisselbokaal.

De vereniging die in totaal de meeste punten behaalt in alle categorieën samen, gaat met deze wisselbeker naar huis. Vorig jaar bleek VUC (één van de teamsiop de foto) de sterkste afvaardiging te hebben.

Het toernooi wordt ’s morgens geopend door de burgemeester van Rijswijk, Michel Bezuijen. Maar niet alleen de burgemeester is bij de opening aanwezig, ook Wilfred Genee (van o.a. Voetbal Insite) en Richard Jongenotter (van de Plusmarkt in Rijswijk) zijn aanwezig.

Wilfred en Richard reiken aan elk deelnemend team, in het kader van de gezonde sportkantine, een box met bananen uit. Het komende seizoen zullen elke zaterdag alle jeugdteams op het sportpark Hoekpolder door JONGEOTTER PLUSMARKT voorzien worden van een box bananen.

Aan het einde van het toernooi worden de prijzen deze keer uitgereikt door de Rijswijkse wethouder van sportzaken, René van Hemert. Verder zijn er de gehele dag rondom de wedstrijden allerlei activiteiten.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top