Sir Winston nieuwe hoofdsponsor van voetbalclub SVH

Nieuws Geen reacties op Sir Winston nieuwe hoofdsponsor van voetbalclub SVH 1931

Zondag vierdeklasser SVH prijst zich gelukkig, dat het in Sir Winston een nieuwe hoofdsponsor heeft gevonden. De club had inmiddels al alle reclameborden, die eerder op het complex van Haaglandia waren geplaatst, een plek gegeven op haar accommodatie.

Tekst: Ton Beije
Foto’s: Pim Markering

Aan de Noordweg in Den Haag kreeg SVH afgelopen zomer kunstgras op haar hoofdveld. Rondom dat veld zijn ook de borden van de nieuwe hoofdsponsor geplaatst. Ook het elektronische scorebord zal langs dat veld worden geplaatst.

Maandagavond werden, vlak voor de start van de opnamen van een nieuwe aflevering van het TV-programma ‘Haaglanden Voetbal aan tafel‘ in de studio, de handtekeningen onder de overeenkomst gezet door Harry Ballemaker van Sir Winston en namens SVH Martijn de Weerd, die vergezeld werd door een bestuurslid en de hoofdtrainer.

Omdat een bekend familielid van trainer Piet Gelauf en vriend van Harry Ballemaker – oud-voetballer van onder meer ADO Den Haag en Club Brugge – Henk Houwaart ook aanwezig was, keek hij met zijn vrouw mee bij de ondertekening. Houwaart was in Den Haag, omdat er momenteel door FOX Sports een film wordt gemaakt over zijn leven en maandag vonden daarvoor de opnamen plaats rond het Oranjeplein in Den Haag.

Het inmiddels met de naam Sir Winston bedrukte shirt van SVH werd uiteraard ook reeds getoond. Martijn de Weerd namens het bestuur van SVH: ,,Het is duidelijk dat wij heel blij zijn met Sir Winston als nieuwe hoofdsponsor. Dat kunnen wij goed gebruiken nu de club al groeit naar de duizend leden. Vooral de jeugdafdeling is enorm gegroeid. Nu is het zaak om, onder de bezielende leiding van Piet Gelauf, ook het seniorenvoetbal op de kaart te zetten.” Binnenkort op Haaglanden Voetbal TV een reportage over de ondertekening en een interview.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top