DSO zoekt selectie trainer/coach zaterdag senioren 1.

Vacatures Geen reacties op DSO zoekt selectie trainer/coach zaterdag senioren 1. 182

De sv DSO te Zoetermeer is op zoek naar een trainer/coach voor het 1e elftal dat uitkomt in de 2e klasse.

sv DSO is met ruim 1600 leden een van de grootste amateur voetbalverenigingen van Nederland. De jeugd speelt met alle 1e selecties op landelijk niveau en de zaterdag senioren 1 en 2 spelen 2e klasse KNVB West2.
DSO heeft ambitieuze plannen om met het nieuwe beleid het prestatievoetbal op een nog hoger niveau te brengen. Tevens beschikt sv DSO over een prachtige accommodatie, met 4 kunstgrasvelden voorzien van lichtinstallatie, 4 grasvelden, 24 kleedkamers, een schitterende kantine en een tribune.

Onze voorkeur gaat uit naar ambitieuze kandidaten met minimaal TC-2, bij voorkeur TC-1 en ervaring in het werken met senioren op minimaal 2e klasse niveau en affiniteit met de regio, die een bijdrage willen leveren aan de realisatie van ons (technisch) beleid. De trainer wordt hierin direct ondersteund door de Manager voetbal en Technisch Coördinator.

Voor inlichtingen en meer informatie kunt u contact opnemen met de manager voetbal: Peter Menheere, 0623660886, en/of coördinator zaterdag selectie: Etienne Kleinis, 0654718921.

Reactietermijn:
Solliciteren?
Stuur een mail met je CV en je motivatie voor 12 januari 2018 naar: Leo Rook, bestuurslid Technische Zaken: selecties@svdso.nl

Zoeken

Back to Top