SVC’08 houdt talenten-trainingen voor JO19 en JO17

diversen Geen reacties op SVC’08 houdt talenten-trainingen voor JO19 en JO17 80

Het is bij SVC’08 de bedoeling dat jeugdspelers uit eigen opleiding de voorkeur krijgen om in de senioren selectieteams te voetballen. We gaan de komende seizoenen onze jeugdspelers nóg nadrukkelijker klaarstomen voor een plek in onze senioren-selectieteams. Ons vlaggeschip speelt momenteel in de 1e klasse van de zaterdagafdeling. Heb je talent en denk jij goed genoeg te zijn om in de hoogste jeugdteams van JO19 en JO17 te spelen, geef je dan op voor de TwinGames. Lees snel verder voor meer informatie.

Tussen half mei en half juni organiseren we TwinGames. Naast het spelen van partijspellen, doen we ook een heleboel andere voetbaloefenvormen, waarin we de spelers beoordelen op techniek en inzicht. Als je je opgeeft dien je vier trainingen mee te doen. Zo weten we zeker dat we een representatief beeld hebben van jou. De TwinGames zijn voor spelers die nu al bij SVC’08 spelen, én voor talenten van andere clubs die komend seizoen in JO19 of JO17 spelen.

De vier trainingen zijn op de woensdagavonden 17, 24 en 31 mei. De laatste training is woensdag 7 juni.

Je kunt je opgeven door uiterlijk 1 mei a.s. een email te sturen naar tc@svc08.nl, ter attentie van Bas Lut. Vermeld in de mail in ieder geval je naam, je geboortedatum, bij welke club en in welk team je momenteel speelt.

Momenteel spelen de JO19 en JO17 nog op eerste klasse niveau. Eén van de speerpunten van de nieuwe jeugdopleiding is om deze teams te laten promoveren.

We hopen je te mogen begroeten.

Namens de technische commissie,
Bas Lut, coördinator bovenbouw

Zoeken

Back to Top