Talentvolle jeugd bij FC ‘s-Gravenzande op BOAL Internationaal Toernooi Onder 14

Jeugdvoetbalnieuws, Nieuws Geen reacties op Talentvolle jeugd bij FC ‘s-Gravenzande op BOAL Internationaal Toernooi Onder 14 440

Voor liefhebbers van kwalitatief hoogstaand voetbal valt er op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus heel wat te genieten op het Juliana Sportpark in ‘s-Gravenzande tijdens het BOAL Internationaal jeugdtoernooi voor spelers Onder 14 jaar.

Voor het derde jaar op rij houdt FC ’s-Gravenzande dit prestigieuze jeugdtoernooi met ook dit jaar een zeer aansprekend deelnemersveld. Deelnemende clubs dit jaar zijn Bayer 04 Leverkussen, Borussia Dortmund, VFL Wolfsburg uit Duitsland; Swindon Town FC, Chelsea FC uit Engeland; HJK Helsinki uit Finland, Kashiwa Reysol uit Japan, FA EC Laranja Mecanica uit Brazilië; Aberdeen uit Schotland; Club Brugge uit België en uit Nederland: Ajax, Willem II, FC Twente, Feyenoord, Sparta Rotterdam en de organiserende vereniging FC ’s-Gravenzande. Het Engelse Chelsea FC was de winnaar in 2015 (zie foto) en zal de bokaal moeten verdedigen en kan daarbij rekenen op geduchte tegenstand van de andere deelnemende teams.

Drie dagen

Voor het eerst wordt het toernooi verdeeld over 3 dagen. Op vrijdag 19 augustus spelen van 18.00-20.35 uur alle teams twee poulewedstrijden. Op zaterdag 20 augustus wordt het toernooi voortgezet met de vlaggenparade als officiële opening om 9.30 uur. Van 10.30 tot 16.35 uur volgen dan de poulewedstrijden.

Zondag 21 augustus is er om 10.00 uur nog één ronde in de poule, waarna aansluitend de kruisfinales worden gespeeld. De uiteindelijke finale op het hoofdveld staat rond 15.00 uur op het programma met direct aansluitend de prijsuitreiking.

Nieuw

Een nieuw onderdeel tijdens het toernooi is de verkiezing van ”The Man of the Match”. De vele sponsors van het toernooi zullen na afloop van de finale de beste speler van de wedstrijd kiezen en hij zal uiteraard worden gehuldigd. De toegang tot dit toernooi is gratis, dus zeker de moeite waard om deze dagen het Juliana Sportpark te bezoeken. De laatste informatie kunt u vinden op: www.boal-toernooi.fcsgravenzande.nl

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top