De Unit Sport & Cultuur van de TU Delft zoekt trainer voor S.V.V.V Taurus

Vacatures Geen reacties op De Unit Sport & Cultuur van de TU Delft zoekt trainer voor S.V.V.V Taurus 52

De Unit Sport & Cultuur (S&C) van de TU Delft is voor studentenvoetbalvereniging (S.V.V.V) Taurus op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor het eerste herenelftal voor het seizoen 2018-2019.

Studentenvoetbalvereniging Taurus, een ondervereniging van Virgiel, bestaat uit ongeveer 250 enthousiaste technische studenten. De leden zijn onderverdeeld in zes mannen- en twee vrouwenteams. De vereniging staat voor plezier en prestatie op ieder niveau. Het eerste herenteam speelt zijn wedstrijden in de derde klasse. Het eerste damesteam komt uit in de vierde klasse. Ben jij de gemotiveerde trainer die Heren 1 van Taurus komend seizoen in de top van de derde klasse mee laat? Dan zoeken we jou!

Het doel van de Unit Sport & Cultuur (S&C) is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden (vooral parttime werkende) docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 13.500 studenten en medewerkers deelnemen.

De TU Delft is de huissponsor van S.V.V.V Taurus en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainers en overige materiaalkosten, door de TU Delft gefaciliteerd.

Primaire taken:
• Verzorgen van trainingen aan Taurus Heren 1 (op woensdag- en vrijdagavond);
• Coachen van Taurus Heren 1 tijdens wedstrijden (op zondag).

Wij bieden:
• Uitstekende faciliteiten, verzorgd door de Unit Sport van de TU Delft;
• De mogelijkheid om als zzp’er werkzaam te zijn volgens een opgestelde overeenkomst óf een overeenkomst voor bepaalde duur via uitzendorganisatie Unique, van waaruit de werkzaamheden als docent voor S&C zullen worden verricht;

Wij vragen:
• Affiniteit met studenten;
• Enthousiasme, flexibiliteit en ambitie;
• Verstand van zaken en ervaring in voetbal (in bezit van trainerslicentie TCII/ UEFA B);
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bij interesse of voor meer informatie graag voor 01-05-2018 contact opnemen met Ilja Akkerhuis via svvvtaurus@gmail.com.

Informatie over de Unit Sport & Cultuur is te vinden op de website: tudelft.nl/sc. Voor meer informatie over S.V.V.V. Taurus kijk op: www.svvvtaurus.nl.

Zoeken

Back to Top