haaglanden voetbal logo

De Unit Sport & Cultuur zoekt trainer voor studentenvoetbalvereniging S.V.V.V. Taurus

Vacatures Geen reacties op De Unit Sport & Cultuur zoekt trainer voor studentenvoetbalvereniging S.V.V.V. Taurus 60

De Unit Sport & Cultuur van de TU Delft is voor S.V.V.V. Taurus op zoek naar een trainer voor het eerste damesteam (VR1) voor het seizoen van 2017-2018.

Studentenvoetbalvereniging Taurus, ondervereniging van Virgiel, bestaat uit enthousiaste technische studenten met vijf mannenteams en twee vrouwenteams. Het eerste mannenteam speelt in de vierde klasse, en het eerste vrouwenteam speelt in de derde klasse. Ben jij degene die (VR1) van Taurus kan motiveren en begeleiden? Dan zoeken we jou om hen te trainen!

Het doel van de Unit Sport & Cultuur (S&C) is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden (vooral parttime werkende) docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 13.500 studenten en medewerkers deelnemen.

De TU Delft is de huissponsor van S.V.V.V. Taurus en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainer en overige materiaalkosten, door de TU Delft gesponsord.

Primaire taken:

  • Verzorgen van trainingen aan Taurus VR1;
  • Coachen van Taurus VR1 tijdens wedstrijden.

S.V.V. Taurus heeft twee trainingen per week, op woensdag- en vrijdagavond. Op zondag vinden de wedstrijden plaats.

Wij bieden:

  • Uitstekende faciliteiten, verzorgd door de Unit Sport van de TU Delft;
  • Een overeenkomst voor bepaalde duur via een uitzendorganisatie, van waaruit de werkzaamheden als docent voor S&C zullen worden verricht óf de mogelijkheid om als zzp’er werkzaam te zijn volgens een opgestelde overeenkomst.

Wij vragen:

  • Affiniteit met studenten;
  • Enthousiasme, flexibiliteit en ambitie;
  • Verstand van zaken en ervaring in sport (in bezit van trainerslicentie of aantoonbare ervaring);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bij interesse of voor meer informatie graag voor 23 april 2017 contact opnemen met het Taurus bestuur via svvvtaurus@gmail.com.

Informatie over de Unit Sport & Cultuur is te vinden op de website: www.sc.tudelft.nl. Voor meer informatie over S.V.V.V. Taurus kijk op: svvvtaurus.nl.

Zoeken

Back to Top