UVS vernieuwt organisatie bij jeugdafdeling

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op UVS vernieuwt organisatie bij jeugdafdeling 731

UVS heeft als voetbalambitie dat de (selectie)teams van UVS voetballen op het hoogst haalbare niveau rekening houdend met de (financiële) mogelijkheden van de vereniging. Leidraad hierbij is het voetbalbeleidsplan dat onder meer gericht is op de opleiding van eigen jeugdspelers en het doorvoeren van een herkenbare UVS-voetbalstijl.

Naast talent en vaardigheden en plezier van voetballers, hecht UVS waarde aan een goede band tussen vereniging en spelers. De technische commissie (TC) van de Leidse club heeft de afgelopen maanden nagedacht over een betere organisatiestructuur voor de jeugdopleiding. Dit heeft geresulteerd in een vernieuwde structuur die meer recht doet aan de continue groei en visie van UVS op het gebied van de eigen jeugdopleiding.

Onderdeel van deze nieuwe structuur is het aanstellen van een Hoofd Opleiding Bovenbouw (HO-B) en een Hoofd Opleiding Onderbouw (HO-O) die in nauw overleg met de TC van UVS opereren en gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor alle (selectie)-elftallen en trainers in de categorieën JO23 tot en met JO4.

Hoofd Opleiding Bovenbouw

Ten aanzien van de functie Hoofd Opleiding Bovenbouw is Henk Buyn (foto) benaderd, de huidige ad-interim trainer van RCL 1 en competitiegenoot van UVS. Na meerdere goede gesprekken met de TC en het bestuur is overeenstemming met Buyn bereikt en zal hij per 1 augustus 2018 verantwoordelijk zijn voor JO17 tot en met JO23.


Henk Buyn

Hoofd Opleiding Onderbouw

Aan Ties de Ruijsscher, die aan het begin van vorig seizoen bij UVS is gestart als Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO), is gevraagd per 1 augustus 2018 de rol van Hoofd Opleiding Onderbouw op zich te nemen, waarbij hij verantwoordelijk zal zijn voor alle selectie en niet-selectie-elftallen en trainers in de categorieën JO-15 tot en met JO-4. De Ruijsscher heeft hierop positief gereageerd.


Ties de Ruijsscher

Afscheid Ton Jenner

Omdat Ties de Ruijsscher met ingang van het volgende seizoen verantwoordelijk zal zijn voor het verzorgen/coördineren van de trainingen in de categorie JO-15 tot en met JO-4 neem UVS afscheid van Ton Jenner, die de afgelopen seizoenen met zijn begeleiding vol enthousiasme een groot deel van de jeugd heeft getraind.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top