Vacature hoofdtrainer vv BMT

Vacatures Geen reacties op Vacature hoofdtrainer vv BMT 210

Profiel

Vv BMT is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2018/2019.

De hoofdtrainer heeft naast de gebruikelijke diploma’s (minimaal UEFA A) en technische en tactische kwaliteiten voor training en coaching van het team en het individu, ook gevoel voor de clubcultuur van vv BMT en kan deze uitdragen.

Vv BMT is een club die binnen een tijdsbestek van 6 jaar het heeft gepresteerd om van de 4e klasse door te stromen naar de zondag 1e klasse.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Verzorgen van de trainingen op dinsdag- en donderdagavond van BMT 1 (in samenwerking met de assistent-trainer(s).
  • De hoofdtrainer is verantwoordelijk, in samenwerking met het bestuur, of technische commissie? voor het opstellen van het technische senioren beleid waarop periodiek evaluatie naar prestatie en ontwikkeling plaats zal vinden.
  • De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor het tijdig samenstellen van de selectie, in overleg met de trainer van het 2e elftal en indien nodig met de trainer van de JO19-1.
  • Samenwerken met de spelersgroep, technische commissie, technische staf, keeperstrainer, trainer BMT2, trainer JO19 en bestuur.
  • Aandacht voor de jeugdopleiding van BMT.
  • Begeleiden en coachen van BMT 1 op wedstrijddagen.
  • De hoofdtrainer zal een belangrijke rol spelen in de doorstroming en ontwikkeling van jeugdspelers naar de selectie, en heeft hierover contact met de technische staf van het 2e elftal en de JO-19 -jeugd. Tevens is hij betrokken bij de samenstelling en uitvoering van het tweede elftal.
  • De hoofdtrainer heeft, naast zijn verantwoordelijkheden voor het eerste elftal, c.q. selectie, de verantwoordelijkheid om betrokken te zijn bij de ontwikkelingen van onze jeugdafdeling. En zal onze vereniging zowel intern als extern vertegenwoordigen.

Informatie:
Neem contact op met technisch coördinator Musa Ozdemir via 06 14287894

Solliciteren:
Mail naar musa_ozdemir1907@hotmail.com

Graag een motivatiebrief, CV en salarisindicatie bijvoegen.

Zoeken

Back to Top