VIDEO: Haaglanden Voetbal op trainingskamp (deel 5): VELO (Gran Canaria)

Haaglanden Voetbal TV, HV Trainingskampen, Nieuws Geen reacties op VIDEO: Haaglanden Voetbal op trainingskamp (deel 5): VELO (Gran Canaria) 578

Haaglanden Voetbal heeft de afgelopen dagen liefst tien clubs gevolgd op hun trainingskamp in Spanje en Portugal. Twee weken lang volgt er doordeweeks – dagelijks – een nieuwe aflevering op Regio TV/Infothuis (vanaf 18.00 uur) en later ook op deze website.

In de vijfde aflevering komt nu zondag eersteklasser VELO aan de beurt. De selectie van trainer Albert van der Dussen verbleef van 2 tot en met 9 januari op het Spaanse Canarische Eiland Gran Canaria. De Wateringers hadden hun intrek genomen in een hotel in Maspalomas.

Haaglanden Voetbal volgde VELO, tijdens trainingen en wedstrijden (tegen Ajax amateurs en AFC) en sprak met diverse betrokkenen. Ook een kort stukje uit een uitgebreid gesprek dat wij hadden met vader Albert (trainer VELO) en zoon Donny (speler Ajax) van der Dussen.

© Haaglanden Voetbal

Het programma van VELO wordt mede mogelijk gemaakt door:

1.Oranjedak-klein 2.Sir_Winston-klein 3.Verschoor 4.WEBOMA-klein 5.PJH_logo-KLEIN 6.Trainingskampen.l_logo-KLEIN_552x368 7.WarChild

Zoeken

Back to Top