Warming-up zondag 2D: Sjaak Polak (GDA): ,,Afwezigen? Ik raak er een beetje aan gewend”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zondag 2D: Sjaak Polak (GDA): ,,Afwezigen? Ik raak er een beetje aan gewend” 992

GDA moet maandag tweede paasdag met weer een gehavende ploeg aantreden in de uitwedstrijd tegen OHVV, dat ook al paaszaterdag in actie kwam. ,,Het is een klote veld”, weet GDA-trainer, ,,maar we moeten ons niveau halen, dan gaan we gewoon winnen.”

GDA-trainer Sjaak Polak (foto) kijkt met een goed gevoel terug op de laatste wedstrijd. ,,Het voetbal was goed en de bereidheid die er was, was mooi om te zien, maar belangrijker, het was ook zeer verdiend.”

Fysiek

GDA gaat op tweede paasdag naar Oostvoorne voor het inhaalduel tegen OHVV, dat zaterdag met 2-4 verloor van VFC en daardoor in de gevarenzone blijft zitten. ,,Het is een fysiek sterke ploeg met weinig voetbal, maar ze kletsen erop en spelen de lange bal op de spitsen en die gaan lopen.”

Niveau

,,Wat voor duel het maandag wordt is moeilijk te zeggen. Het is een klote veld waar we op spelen, maar we zullen ons niveau weer moeten halen, dan gaan we zeker winnen.” Polak baalt er wel van dat hij elke week spelers moet missen. ,,Ik ben het een beetje zat, maar raak er ook aan gewend bijna. Nu bruiloften, 36 keer in het jaar, dus mochten we het halen, dan zou het een stunt zijn. Maar we gaan het zien allemaal, nog vijf finales.”

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top