Warming-up zondag 4B: Patrick Pershad (sv Madestein): ,,Winnen anders wordt gat te groot”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zondag 4B: Patrick Pershad (sv Madestein): ,,Winnen anders wordt gat te groot” 82

sv Madestein was vorige week vrij. Voor trainer Patrick Pershad (foto) een mooie gelegenheid om het duel Toofan tegen COAL te bezoeken. ,,Beide ploegen krijgen wij namelijk nog.” Maar eerst zondag het thuisduel tegen FC Pretoria, dat tien punten meer heeft dan sv Madestein, maar ook een duel meer heeft gespeeld.

Over die tegenstander van zondag, FC Pretoria, zegt Patrick Pershad, terugdenkend ook aan de uitwedstrijd: ,,Een goede ploeg, met een prima mix van fysiek en technisch voetbal. Ze staan ook niet voor niets in de top vier. In de uitwedstrijd verloren wij met 2-0 en hadden niet veel in te brengen, vooral ook omdat wij toen heel matig speelden. Inmiddels zitten wij in een andere fase en is dit een echt zespuntenduel. Winnen we, dan haken we aan en kunnen we nog voor iets concreets spelen. Bij elk ander resultaat is in mijn beleving het gat te groot en spelen we het resterend programma voor de eer.”

Beleid

,,Het wordt dus een alles of niets wedstrijd”, gaat Pershad verder. ,,Zij komen om hun vierde plek te consolideren en wij moeten in de aanval, uiteraard met een beetje beleid.” Dat moet dan gebeuren zonder Joeri Vos (vakantie) en Ashwin Jhagroe (geschorst).

Aanval

Nummer twee op de ranglijst, WIK, moet een aanval op die positie zien af te slaan tegen COAL. De Rotterdammers (één punt minder, maar wel twee duels meer gespeeld) komen op bezoek in het Zuiderpark. Hekkensluiter zal zich weinig illusies maken als zondag de nog ongeslagen koploper SVV op bezoek komt. De Schiedammers hebben al 73 maal raak geschoten en slechts zeven treffers tegen.

Derby

Ook HDV speelt in het Zuiderpark tegen een Rotterdamse opponent. HWD is de tegenstander en aan de Hengelolaan in Den Haag de derby tussen HSV Escamp en nummer voorlaatst Toofan. Beide teams moeten zich herstellen van een verliespartij van vorige week. Toofan met liefst 0-8 tegen COAL en HSV Escamp ging nipt met 4-3 onderuit bij HWD.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top