Weg naar AFC is vrij voor Raily Ignacio

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Weg naar AFC is vrij voor Raily Ignacio 935

Kozakken Boys heeft per direct het contract met Hagenaar Raily Ignacio (foto) verbroken. Hiermee lijkt de weg vrij voor Raily Ignacio om te verkassen naar AFC, de club die momenteel getraind wordt door André Wetzel.

Er was al contact tussen Kozakken Boys, AFC en Ignacio. Vraag was alleen onder welke voorwaarden de oud-spits van onder meer HMSH, Westlandia en ADO Den Haag naar Amsterdam kon vertrekken. Kozakken Boys koos ervoor om het contract te ontbinden, wat een flinke besparing op het salarisbudget van Kozakken Boys scheelt, te meer omdat Ignacio niet meer op speelminuten hoeft te rekenen bij trainer Danny Buis.

Tussentijds

Voor AFC betekent het de eerste maal, dat het tussentijds een speler binnenhaalt. Op de website laat de club weten, dat de omstandigheden het noodzakelijk maken om een scorende spits binnen te halen. AFC wil graag een plaats vasthouden in de tweede divisie.

Bekende

Voor trainer André Wetzel is Raily Ignacio geen onbekende. Hij haalde hem destijds in zijn periode bij ADO Den Haag weg bij Westlandia. Hoewel hij zowel bij HMSH als Westlandia een veel scorende spits was, heeft zijn verblijf bij de Haagse BVO hem niet gebracht, wat hij ervan verwacht had. Ignacio traint donderdagavond al mee met AFC en gaat ook met de club mee op trainingskamp naar Valencia.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top