Wethouder bij Open Dag jeugd sv Houtwijk voor opening kunstgrasveld

Jeugdvoetbalnieuws Geen reacties op Wethouder bij Open Dag jeugd sv Houtwijk voor opening kunstgrasveld 138

Op zondag 21 augustus pakt sv Houtwijk groot uit met een spectaculaire open dag voor de jeugd. Wethouder Rabin Baldewsing van Sociale zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport van de gemeente Den Haag, zal op deze dag ook aanwezig zijn ter gelegenheid van de ingebruikname van het nieuwe kunstgrasveld van sv Houtwijk.

Op het fantastische, spiksplinternieuwe veld zal hij o.a. getuige zijn van een grote hoeveelheid activiteiten die worden georganiseerd in het kader van de open dag voor de jeugd in Loosduinen. Op een superspannend wedstrijdparcours wordt de jeugd uitgedaagd om de hoogste score neer te zetten bij o.a. Gaten Schieten, Bumperbal, Levend Sjoelen, een pannaveld en de speedmeter. Ook staan er twee springkussens en is er een suikerspin- en popcornkraam.

Uitdaging

Een programma om je vingers bij af te likken voor jeugdvoetballer(tjes) die op zoek zijn naar een leuke voetbalclub. Jongen, meisje, iedereen die gezelligheid wil combineren met presteren is van harte welkom. Wil je dat laten zien? Neem dan de uitdaging aan en scoor als beste. Om 10.15 uur start het inschrijven en er wordt begonnen om 10.30 uur. Het adres is: Laan van Vuurdestraat 16 Den Haag. Zie ook de website van de club: www.svhoutwijk.nl

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top