Wilhelmus stelt Marco van der Struif en Richard Brehler aan als trainers JO 13

Jeugdvoetbalnieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Wilhelmus stelt Marco van der Struif en Richard Brehler aan als trainers JO 13 347

Wilhelmus heeft voor het JO 13-team van volgend seizoen twee super enthousiast trainers weten vast te leggen: Marco van der Struif en Richard Brehler. Zij zijn al jaren complementair aan elkaar.

En dat bewijzen zij jaarlijks bij GDA, waar zij met hun spelers en teams grote vorderingen en successen behaalden. Dit was voor de TC en het nieuwe Hoofd jeugdopleidingen Boudewijn de Geer te meer een reden om met hen in gesprek te gaan om te bekijken in hoeverre zij hun energie, kennis en enthousiasme wilden inzetten voor de Voorburgse club.

Van der Struif en Brehler zelf hierover: ,,Vanaf het moment dat Wilhelmus ons belde voor een gesprek was het gevoel direct goed. De TC en het HJO waren zeer goed voorbereid en er sprak een groot vertrouwen uit richting ons. Het gevoel was alsof wij elkaar al jaren kenden en dat hebben wij zeker meegenomen in onze beslissing om bij Wilhelmus aan de slag te gaan. Wilhelmus is een club met een grote historie in de regio, een mooie accommodatie en een heel gezonde jeugd, zeker in aantal. Van de materialen om te trainen tot en met het jeugdplan, alles is tot in de puntjes verzorgd.”

Visie

Om eraan toe te voegen: ,,De visie die de club heeft sprak ons direct aan en wij merkten in de gesprekken dat het jeugdplan ook echt wordt bewaakt en het opleiden centraal staat. Het doel is nu om met de jeugd nog een aantal stappen te maken en daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen. Wij gaan dan ook vol energie en passie aan de slag het komende seizoen zoals wij dat al drie jaar samen doen, ook dit seizoen bij GDA met de JO11-1 en de JO13-1.”

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top