Zaterdag 1B: Westlandia bindt ook sc Feyenoord aan zegekar en staat knap derde

Nieuws Geen reacties op Zaterdag 1B: Westlandia bindt ook sc Feyenoord aan zegekar en staat knap derde 782

Westlandia blijft als debutant in de eerste klasse uitstekend presteren. Het team van trainer Theo Verbeek is nog steeds ongeslagen. Zaterdag werd op De Hoge Bomen sc Feyenoord aan de zegekar gebonden: 1-0.

Foto’s: Ron Heinen

Westlandia – sc Feyenoord

sc Feyenoord was voor de pauze wel duidelijk de betere partij in Naaldwijk. De Rotterdammers zagen echter geen kans om de mogelijkheden in een treffer om te zetten. En dat betekende een 0-0 stand halverwege.

Na de pauze was het al snel raak voor de gastheren. Na twaalf minuten spelen liet Tim van der Voort de Naaldwijkse aanhang juichen: 1-0. Westlandia zag kans die nipte voorsprong over de meet te trekken en zodoende weer drie punten aan het totaal toe te voegen.

Westlandia staat nu op een knappe derde plaats. De achterstand op koploper sv Nootdorp is wel zes punten, maar de nummer twee Brielle heeft maar één punt meer.

Voorschoten’97 – Brielle

Voorschoten’97 zit in de hoek waar de klappen vallen. Het team van trainer André Lourens kan de punten heel goed gebruiken. Op sportpark Adegeest nam het bezoekende Brielle voor de pauze de leiding door een treffer van Alex van Dommelen.

In de tweede helft zag Voorschoten’97 geen kans om de bakens te verzetten, want na negentig minuten en wat extra tijd stond die 0-1 stand nog steeds op het scorebord. Voorschoten’97 staat voorlaatste met slechts één punt. Neptunus/Schiebroek heeft ook maar één punt, maar verbruikte een wedstrijd meer.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top