Zondag 2C: sv Den Hoorn slaat na rust toe, DVV Delft wint bij Wippolder

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 2C: sv Den Hoorn slaat na rust toe, DVV Delft wint bij Wippolder 685

Koploper sv Den Hoorn maakte geen fout bij Foreholte. Na de pauze maakte de ploeg van Ronald Hes in kort tijdsbestek korte metten met Foreholte. In een spannend duel bleef DVV Delft in de plaatselijke derby Wippolder nipt de baas. Concordia leed thuis duur verlies tegen Teylingen.

Foreholte – sv Den Hoorn

Beide teams hadden duidelijk moeite met de strakke wind op sportpark De Elsgeest. Halverwege de eerste helft kreeg Foreholte de eerste goede mogelijkheid, maar Sam Lemmers zag zijn inzet gepareerd worden door de sv Den Hoorn-doelman. Foreholte hield het eerste half uur het beste van het spel, maar wist niet te scoren. Navabi was nog dichtbij een treffer, maar eer was de sv Den Hoorn-goalie attent.

Afstand

Toch kwam sv Den Hoorn aan de leiding. Een afvallende bal werd knap door Ben Verkade van afstand in de linkerhoek geschoten buiten bereik van doelman Guijt: 0-1. De marge werd nog voor het rustsignaal verdubbeld door Anthony Sintniklaas.

Na de pauze kwam sv Den Hoorn los. Al snel liet Youri Kooiman de 0-3 aantekenen en dezelfde speler was ook verantwoordelijk voor de 0-4. In een tijdsbestek van tien minuten na de pauze beslist koploper sv Den Hoorn de wedstrijd. Want de Foreholte-doelman moest kort na de vierde treffer ook voor de vijfde maal de trieste gang naar het net maken: 0-5. Een tweede treffer van Anthony Sintniklaas. Hier bleef het bij en konden de mannen van trainer Ronald Hes met een lekker gevoel en drie punten rijker huiswaarts keren.

Wippolder – DVV Delft

DVV Delft nam bij plaatsgenoot Wippolder op sportpark De Pauwmolen de leiding door een doelpunt van Cekdar Atay. Wippolder had nog voor de pauze het antwoord klaar via Mike Mesker. Met die gelijke 1-1 stand gingen beide partijen aan de thee.

Na de pauze eenzelfde scoreverloop. Rick den Toom bracht de formatie van trainer Oscar Laguna Burgos aan de leiding (1-2). Rob Nooteboom bracht Wippolder weer terug in de wedstrijd. En dat bleef zo omdat doelman Jesper Stijnman van de thuisploeg een strafschop uit zijn doel ranselde. Toch stapte DVV delft als winnaar van het veld door een beslissende – en zijn tweede – doelpunt van Cekdar Atay: 2-3.

Concordia – Teylingen

Concordia bewees zichzelf geen dienst voor eigen publiek tegen Teylingen, dat met slechts één punt achterstand aan de wedstrijd begon. Na een 0-0 stand bij rust, schoot Mark van der Vlugt namens de Bollenstreek-bewoners in de tweede helft de winnende treffer tegen de touwen: 0-1. De ploeg van trainer Martijn Leonard zag nu Teylingen passeren op de ranglijst.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top