Zondag Hoofdklasse: De Bataven en RKAVV komen niet tot scoren

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag Hoofdklasse: De Bataven en RKAVV komen niet tot scoren 236

RKAVV heeft aan het treffen met De Bataven één punt overgehouden. In een wedstrijd met weinig opwinding wisten beide ploegen niet tot scoren te komen.

Tekst: Jonas Bloemen

In de openingsfase creëerde RKAVV een licht overwicht. Tot echte kansen kwam het echter niet. Na een kwartier kwam de eerste dreiging van de gastheren uit Gendt. Evert Palm en Luc Kipmulder dwongen doelman Mike Ten Kroode (foto) tot het uiterste. De reactie van RKAVV kwam al snel. Uit een scherpe vrije trap van Rico de Boer kwam Burak Huyuk een teenlengte te kort om binnen te werken. Het laatste deel van de eerste helft gebeurde vrijwel niets en dus gingen de ploegen met een brilstand aan de thee.

Voortvarend

Na rust startte RKAVV voortvarend. Binnen drie minuten waren zowel Remco Overdevest als Peter Lomonaco al voor doelman Wels verschenen, maar zonder resultaat. Waar de toeschouwers hoopten dat dit het startschot was voor een aantrekkelijke tweede helft, bleek het twintig minuten lang het enige gevaar te zijn. Remco Overdevest doorbrak de droogte van kansen door hard uit te halen. Via de doelman rolde de bal vervolgens een millimeter naast het doel. In het laatste kwartier kwamen de gastheren uit Gelderland weer iets beter in de wedstrijd, wat een open slotfase opleverde. RKAVV-goalie Mike Ten Kroode was een aantal malen belangrijk met puike reddingen. Het bleef bij 0-0 en voor beide ploegen zat er eigenlijk niet heel veel meer in.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top