Bestuur Oliveo draagt nieuwe voorzitter en penningmeester voor

|

Oliveo moest op zoek naar een nieuwe voorzitter én een nieuwe penningmeester. Het duo Ruud Schalkwijk en John Weijgertse had namelijk aangegeven per 1 januari van dit jaar te stoppen met hun gezamenlijk voorzitterschap van Oliveo. Ook penningmeester Peter Bom stopt na dit seizoen met zijn activiteiten.  

De club heeft inmiddels in Ronald Laarhoven (foto boven) een kandidaat gevonden om het voorzitterschap op zich te nemen. Hij is al heel wat jaren in diverse functies betrokken bij de club en momenteel actief als leider/trainer bij de JO19.

De club is er ook in geslaagd een opvolger voor Peter Bom te vinden. Het bestuur draagt dan ook een oude bekende, Frank Duijvestijn, voor om – aan het einde van het seizoen (per 1 juli) – de penningen van de club te gaan beheren.

Bestuursfunctie

Secretaris Kees Kleij: ,,We zijn ervan overtuigd dat we met Ronald en Frank de uitvoering van de bestuurlijke taken goed kunnen voortzetten en hebben bijna de gewenste samenstelling van een nieuw bestuur gerealiseerd. Omdat we het vertrek van Ruud en John met twee nieuwe bestuursleden willen opvangen, zijn we nog op zoek naar een kandidaat voor de invulling van de laatste openstaande bestuursfunctie.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder