Keepersschool Hans Suiker gaat over naar Gianni Kamperveen

|

Na bijkans zeventien jaar met veel plezier en liefde de Hans Suiker Keepersschool te hebben geleid, heeft Hans Suiker besloten om van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten. Na goed overleg heeft Suiker besloten de keepersschool begin 2021 aan Gianni Kamperveen over te dragen.

Kamperveen is geen onbekende in de regio. Als keeper heeft hij z’n sporen verdiend als doelman bij TONEGIDO, HBS en DHC. Zijn keepersopleiding heeft hij jarenlang genoten bij ADO Den Haag. Momenteel werkzaam als keeperstrainer bij de eerste elftallen van sv Den hoorn en van RKAVV uit Leidschendam en de jeugdacademie van FC Utrecht. Zijn ervaringen als speler en trainer wil hij graag doorgeven aan de jeugd.

Inhoud

Wat er niet zal veranderen is evenwel de inhoud van de trainingen en de basisbeginselen: Iedereen zich laten ontwikkelen, zowel als keeper en als persoon. Verder blijft Keepersschool Hans Suiker een niet aan verenigingen gebonden keepersschool. Onafhankelijk, plezier, motivatie, techniek en inzicht blijven centraal staan in en op de trainingen.

Huisstijl

De huisstijl en uitstraling worden wel aangepakt: Het bekende blauw zal plaatsmaken voor de kleuren rood/zwart en ‘KHS’ zal symbool blijven staan voor Keepersschool Hans Suiker. KHS stelt verder trainingstenues beschikbaar voor alle keepers, zodat iedereen in dezelfde kleding op de trainingen kan verschijnen.

,,In de voetsporen treden van Hans Suiker is voor mij een goede uitdaging en grote eer. Zelf loop ik als keeperstrainer gelukkig al een tijdje mee. Tijdens mijn spelerscarrière was ik al werkzaam als keeperstrainer in de jeugd van ADO Den Haag en de amateurs van Feyenoord. Voorgaande jaren heeft Keepersschool Hans Suiker zich getoond als uitstekend keepersbolwerk voor vele keepers in de regio op elk niveau. De keepersschool heeft veel goodwill en een goede reputatie opgebouwd. Ik ga mijn best doen om de reputatie hoog te houden”, aldus Kamperveen.

,,De overdracht is tot stand gekomen door hoofdsponsor JPF Computing. Zij hebben bijgedragen aan de overdracht van de keepersschool alsmede de samenwerking tussen voetbalschool Next Football en KHS- Keepersschool Hans Suiker.

Ontplooien

Via de KHS kunnen nieuwe keep(st)ers zich te ontplooien in hun specialisme. Keep(st)ers zijn vaak door geldgebrek en gebrek aan expertise een ondergeschoven kindje bij veel amateurclubs. KHS biedt de mogelijkheid aan keep(st)ers in de regio om zich in te schrijven en te profiteren van de expertise. De eerste trainingen beginnen op zondag 7 en vrijdag 12 februari. Inschrijven kan nog altijd! Voor contact of meer informatie www.keepersschoolhanssuiker.nl

© Haaglanden Voetbal

Lees verder