Sloopwerkzaamheden overdekte tribune TOGB al afgerond

|||

Afgelopen maandag werd gestart met de voorbereiding van de sloop van de tribune, die enige tijd terug door brandstichting in de as werd gelegd. Mustang Demolition en Joost Kerklaan Sloopwerken hebben de klus inmiddels geklaard. TOGB kan dus weer gaan bouwen.

Foto’s: Ron Fruining

,,De saamhorigheid zal door deze tegenslag alleen maar worden vergroot,’’ zei Ronald Hijdra eerder op de clubsite. ,,Ik denk niet dat er dit seizoen nog wordt gevoetbald. Als dat inderdaad het geval is, durf ik voorzichtig te stellen dat – als er in september weer op een normale manier gevoetbald mag worden – we op z’n TOGB’s met z’n allen een nieuwe tribune hebben neergezet. Al gaan we zeker niets overhaasten.”

De club zag een belangrijk bezit in vlammen opgaan. ,,In deze tribune zijn door de jaren heen door veel van onze leden flink wat arbeidsuren gestoken,’’ laat Andy Wibier, voorzitter voetbal van TOGB weten. ,,In die zin is de emotionele waarde van de tribune zeker hoog. Bovendien zijn er ook veel mensen die hier elke thuiswedstrijd hun vaste plek hadden.’’

De puinhopen zijn opgeruimd, TOGB kan dus weer gaan bouwen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder