sc Monster verlengt contracten trainers van seniorenselecties

|||

sc Monster is content, dat de trainers van de mannenselectie ook het volgende seizoen actief zullen blijven voor de club. Voor de selectie 1, 2 en 3 zijn dat respectievelijk Marco Meijer (foto), Marc Dijkhuizen en John de Vries. Allen zullen voor het derde achtereenvolgende jaar hun bijdrage aan de club gaan leveren.

Na een gedegen evaluatie, met daarbij in acht genomen de ingegeven perspectieven ten aanzien van de doelen in de toekomst, heeft de Technische Commissie – ook na een raadpleging onder de spelersgroepen – een positieve eindconclusie met het bestuur gedeeld. Het is goed te constateren dat sc Monster onverkort in deze bijzondere tijden aan de weg timmert om de selectie een stevige positie te geven in de regionale voetbalcompetitie met een uitdagende en attractieve speelwijze.

   
Marc Dijkuizen                                                                        John de Vries               

Aanvullend is, mede met dank aan de sponsoren, geïnvesteerd in een Video Analyse Systeem. Dit met als doel dat aan de hand van beelden jeugd- en seniorenspelers zich verder kunnen doorontwikkelen om tot een maximaal individueel niveau te kunnen worden begeleid.

Met de contractverlenging van de selectietrainers kan sc Monster in attractief voetbal blijven investeren en wordt een stabiele basis gelegd voor de toekomst met jonge, in eigen jeugd opgeleide, spelers.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder